Hans Akkerman's boule-shit

maandag, februari 20, 2006

INTERVIEW

In het begin van het jaar 2006 had ik het genoegen een lid van onze Petanqueclub “De Gooiers” te interviewen, het was Hans A.

HAVHKVA : Je startte met boulen toen je gepensioneerd werd, daarvoor was het alleen voetbal wat de klok sloeg.

Hans A : Klopt.

FC Hilversum


HAVHKVA : Als Kalou voor Nederland scoort tegen Ivoorkust en Ivoorkust daardoor eruit ligt bij het wereldkampioenschap voetbal, wat denk je dat dit teweeg zal brengen?

Hans A : Verraderstribunaal,bloed,tranen!

HAVHKVA : De media praat hier nauwelijks over, zijn zij nou zo dom of ben jij nou zo intelligent?

Hans A : Jij zegt het.


HAVHKVA : Wij hebben een Petanqueclub met prettige mensen en een goed Bestuur.

Hans A : Dat is juist.

HAVHKVA : Ben je het met me eens dat wij heel goede boulers hebben, dat wij moeten streven om de sterkste van Nederland te worden en Europa in te gaan.

Hans A : Helemaal.

HAVHKVA : Hans, het is bekend dat je tegen de monarchie bent. Heb je liever een gekozen President dan al die prinsen,prinsessen en hofnarren?

Hans A : Absoluut!

HAVHKVA : Onze site wordt steeds mooier, jammer dat niet iedereen het kan zien.

Hans A : Compliment Rik Walet.

HAVHKVA : Eén van je vrienden bij de Gooiers is Piet van Gelder, een fijne, rijke man. Hij geeft echter weinig rondjes weg in het boulodrome! (gierig als de pest)

Hans A : Zeer zeer weinig!

HAVHKVA :Je hebt wel eens gezegd dat wij allemaal familie van elkaar zijn, dat wij vrienden en vriendinnen die in problemen zijn geraakt of raken, niet mogen vergeten, Wij moeten hen laten merken door bezoek, telefoon of bijvoorbeeld een wenskaart dat ze bij ons horen, dat wij aan hen blijven denken. Wij moeten elkaar informeren als wij weet hebben van dergelijke problemen.

Hans A : Het is gezegd.

HAVHKVA : Hans, hartelijk dank voor dit gesprek. Ik wou dat er meer mensen waren als jij die zo vrijmoedig over hun leven en opvattingen durven te spreken.

Hans A : OK

Lieve mensen, dit was het dan. Misschien hebben we volgende keer een kandidaat die net zo veel praat als Hans A. Nog veel bouleplezier wens ik jullie toe.

HAVHKVA…?….Hans A…..? Hoe sluit ik af??? Welk onderschrift??? Zal me toch niet gebeuren hè? Word toch niet schizofreen naast mijn doofheid en dies meer?