Hans Akkerman's boule-shit

donderdag, augustus 05, 2010

DOUBLETKAMPIOENSCHAPPEN 2010 PC.DE GOOIERS

In ons clubblad stond een leuke foto van de kampioenen en een krabbeltje van Aart Kessel: “Hans en Henk zijn onze nieuwe clubkampioenen doubletten 29-05-2010.” Dat was het. Een beetje summier. Het toernooi lijkt ondergewaardeerd. Geen achternamen, geen 2e, 3e of 4e plaats. Geen verslag. Maar enfin, niet getreurd, voor de leden die in het buitenland vertoeven en soms bij toeval of niet, op mijn website terechtkomen, volgt hier een korte samenvatting.
Een heerlijke dag! Ja, natuurlijk! Wij werden kampioen. Mijn maatje tirreur Henk Kuilman, jullie weten wel, de Tom Tom specialist/leverancier, kon in alle partijen de juiste richting bepalen, hij miste zelden en aan hem is het grotendeels te danken dat wij kampioen zijn geworden, hoewel....mijn plaatsen was ook keurig, al zeg ik het zelf. In de finaleronde wonnen wij overtuigend van de kampioenen van 2008 en 2009 en ook de finalepartij werd met grote cijfers in ons voordeel beslist. De eindstand is geworden:
1)Henk Kuilman en Hans Akkerman
2)Jaap Oor en Nico Hogenstijn
3)Monique Fritz en Kees Drieenhuizen
Zoals gezegd, het was een heerlijke dag. Onze dank hiervoor gaat uit naar bestuur, wedstrijdleiding, barvrijwilligers en overige medewerkers.
HAVHKVA

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ha die hans en henk:
van harte met jullie overwinning hoera hoera !!!!!!
mvg dimi nr 13

12:28 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Beste Hans,

Het clubkampioenschap doubletten wordt echt niet ondergewaardeerd..!! Niets is minder waar!! Het door mij gemaakte verslag moest op de website van De Gooiers geplaatst worden. Jammer genoeg was er een probleem met de website, waardoor dit niet lukte. Het probleem is inmddels opgelost en het verslag staat nu dan ook op de website! Door een communicatie-storing is dit verslag ook niet in het clubblad beland, maar ook dit wordt gecorrigeerd en het verslag wordt dan ook alsnog opgenomen in het clubblad!

Excuses hiervoor, maar... wees er van overtuigd dat wij, als Pétanque Commissie, de clubkampioenschappen beslist naar waarde weten te schatten.

Met vriendelijke groeten,
Dick van den Bos

Voorzitter Pétanque Commissie

4:27 p.m.  

Een reactie posten

<< Home