Hans Akkerman's boule-shit

woensdag, maart 29, 2006

HET KAN

Lieve mensen, geloof me: Het kan! Ik zeg het niet tegen de duizenden petanquespelers hier ten lande, maar ik wil de vele miljoenen voetballiefhebbers aanspreken, die zich iedere zaterdag en zondag staan te verbijten bij het programma “De wedstrijden”van Talpa. Die, net als ik, zich suf prakkiseren hoe ze verlost kunnen worden van die reclameblokken en ”analytici”Ja, je kan het programma opnemen en naderhand reclame en analytici doorspoelen, weg met ze, Ok, maar het is zo´n gedoe en niet iedereen heeft tegenwoordig een video. Het is eenvoudiger mensen, maar dan moeten wij één front vormen. Heus, het kan.We moeten in eerste instantie juist met alle aandacht naar die verfoeilijke reclames kijken en niet alleen kijken , maar noteren welke artikelen en diensten worden aangeprezen. En nu komt het, nooit van deze artikelen of diensten gebruik maken en al je vrienden, kennissen en familieleden vragen om mee te doen met deze boycot.

talpa-euro-logo

Binnen enkele maanden zien firma´s hun omzet teruglopen. Ze vragen zich af wat er aan de hand is, ze vragen Talpa wat er loos is. Ze verzoeken om andere tijden voor hun reclamespotjes en nu lieve mensen zal het besef bij Talpa doordringen dat wij als consument sterk zijn, dat wij ook wat te zeggen hebben.
Het kan, maar dan moet iedereen meedoen! Hooguit twee reclamespotjes tussen de wedstrijden door akkoord, de tijd voor de analytici, de “ouwehoeren,”halveren, ook goed. Meer geven wij niet toe. Zo moet het gebeuren. Het kan! We staan sterk! Laten wij er zo spoedig mogelijk, nee, direct, mee beginnen. De boulers, die geïnteresseerd zijn in Koning Voetbal doen beslist ook mee. Steek mijn handen ervoor in het vuur. Het kan, beslist, het kan !!!
Wij gaan ervoor! Afgesproken? De overwinning zal zoet zijn! H.A.v/h K.v.A

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Je hebt de spijker op de kop geslagen Hans !
Het is één grote ergernis.
Initiatief zou een aanzet kunnen zijn om van dit geouwe....r verlost te worden.

Johan

12:26 p.m.  

Een reactie posten

<< Home